Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται αλλαγές στο Pokémon Masters

*
Πριν λίγες μέρες ο παραγωγός Satoshi Sasaki παραδέχτηκε οτι υπάρχουν προβλήματα στο Pokémon Masters, απολογήθηκε και υποσχέθηκε οτι όλα αυτά θα λυθούν. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα από τις υποσχέσεις να περάσουμε στην πράξη. Πιο συγκριμένα ανακοινώθηκε ένα Pokémon Masters roadmap με λεπτομέρεις για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Νοέμβριος 2019- Μάρτιος 2020.

Η βασική αλλαγή για το μήνα Νοέμβριο έχει να κάνει με τη βελτίωση των ανταμοιβών στα Events. Το Δεκέμβριο η ομάδα ανάπτυξης θα εργαστεί έχοντας ως στόχο να κάνει καλύτερο το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει περισσότερα Sync Pairs από τα events, βελτιώσεις σε θέματα ισορροπίας, UI και επιλογές του co-op. Τον Ιανουάριο έρχονται νέες βελτιώσεις στα Sync Pairs και αλλαγές στα Training Events. Ο Φεβρουάριος θα κυλίσει με νέο περιεχόμενο για το single player κομμάτι και τέλος το Μάρτιο θα υπάρξουν νέες ανταμοιβές, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από το λανσάρισμα του Pokémon Masters.

Σας θυμίζουμε οτι το Pokémon Masters είναι άμεσα διαθέσιμο για iOS και Android.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*